Godło Państwowe

PONIEDZIAŁEK, 18.02.2019

ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ (wywar mięsny, por, seler, marchew, ogórki kiszone, śmietana 18%, mąka), KASZKA MANNA Z TRUSKAWKAMI (mleko, kasza manna, cukier, truskawki)

WTOREK, 21.09.2021

DE VOLAY (filet z kurczaka, jaja, bułka tarta, ser żółty, pieprz , sól morska), ZIEMNIAKI PUREE (ziemniaki, mleko, sól morska), BUKIET WARZYW (kalafior, brokuł, marchewka)

ŚRODA, 22.09.2021

KURCZAK PO CHIŃSKU (filet z kurczaka, marchew, kalafior, brokuł,  seler, por, pietruszka, papryka kolorowa , pędy bambusa, grzyby mun, sól morska, pieprz, imbir), RYŻ, JABŁKO

CZWARTEK, 23.09.2021

PIECZEŃ Z KARKÓWKI W SOSIE WŁASNYM (karkówka , margaryna, cebula, majeranek, papryka mielona, pieprz, czosnek, sól) ZIEMNIAKI, KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA

PIĄTEK, 24.09.2021

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM (wywar mięsny, ryż,  marchew, por, seler, koncentrat pomidorowy, śmietana18%, sól morska, pieprz) BIAŁY SER(ser twaróg,śmietana18%, sól morska , pieprz) CEBULKA, ZIEMNIAKI

* produkty podkreślone w jadłospisie zawierają lub mogą zawierać śladowe ilości alergenów